Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

  • Oracal 651 folie
    Oracal 651 selvklæbende skiltefolie   Kan også benyttes til udendørs opgaver som bilerdekorationer, facader m. m.  Dette er en flexibel folie, med en holdbarhed op til 5 år og er mest velegnet  til montering på plane flader, 70 µ. Lagerføres i 60 farver.
  • Oracal 751 folie
    Serie 751 Cast, den ultimative støbte allround folie. Kan benyttes til alle udendørs opgaver som biler, facader m. m. Holdbarhed op til 8 år. Er meget flexibel, og kan varmes ind på vanskellige steder på biler, 55µ. Lagerføres i 120 farver. Standard rullebredder er 126 cm og 63 cm. 
  • Indpaknings-folie
    Oracal 970 er velegnet til indpakning af biler og store overflader – Den har en repositionerbar klar klæber, hvilket gør det nemt at trække den af igen hvis ikke man får sat den rigtigt første gang – Dens Rapid air teknologi gør den ”luftboble” fri når du monterer den – kort sagt en folie som er super nem at arbejde med! Standard rullebredder er på: 152 cm.
  • 30 cm ruller x 12 m